Vacatures

Reachtruckers gezocht in de regio Limburg! - Echt

Vacature Details

“Als Reachtruckchauffeur werk je in binnen het Distributiecentrum te Echt. Binnen het Distributiecentrum ben je gezamenlijk met het team verantwoordelijk voor de palletverwerking. Je krijgt de beschikking over een goed uitgeruste reachtruck voorzien van onder andere een camera met beeldscherm.”Als Reachtruckchauffeur rapporteer je aan de Teamleiding van de afdeling. Het vraagt een grote mate van flexibiliteit en ook creativiteit om in te kunnen spelen op de groei van de organisatie. De werkzaamheden zijn gericht op het accuraat verwerken en plaatsen van pallets. Het is van belang dat de pallets altijd op tijd gereed staan op de picklocaties. Naast de verwerking van de pallets zijn er tevens werkzaamheden op hoogte. Met gebruik van de OPT ga je op hoogte pallets omstapelen, vervangen en recht zetten. Dit alles om de veiligheid te waarborgen. De opdrachten worden via een monitor doorgegeven. Daarnaast werk je met een scanpistool waarmee de opdrachten afgescand worden.

Extra details:
• Je start met een uitzendovereenkomst van 9 maanden!
• Je werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag, werktijden tussen 06:00-24:00
• De stelling hoogte is van 0meter tot 10meter hoog!
• Je verdient een salaris van € 10,59 bij 22 jaar en ouder dat elk jaar tot 4,5 procent verhoogd wordt bij goed functioneren.
• Je krijgt toeslagen bovenop je salaris als je werkt in de avonduren en weekenden.
• Er is al na 23 maanden een mogelijkheid voor contract voor onbepaalde tijd bij de opdrachtgever, bij goed functioneren.
• Er zijn volop scholingsmogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een reachtruckcertificaat of een bhv-diploma.
• Je kunt flink doorgroeien binnen het distributiecentrum van onze opdrachtgever.
• Je beheerst de Engelse taal, zodat je kan communiceren met je teamleiding!

Tijdens je introductiedag maak je een veiligheidstest die je verplicht dient af te sluiten met een voldoende. Daarnaast zal je als reachtrucker worden getest of je bezit over voldoende ervaring om de reachtruck te kunnen rijden.

Heb je ervaring als reachtrucker en heb je interesse in deze baan, solliciteer dan met je motivatie naar Reinier de Groot, email; r.degroot@vkve.nl

Vacature titel
Reachtruckers gezocht in de regio Limburg!
Locatie
Echt
Categoriën
Transport En Logistiek
Datum
12-1-2018

Contact

Algemene informatie

071 - 5280859

Zoek je werk? / Szukasz pracy?

070 - 3080690

Wilt u iets met ons delen?

Vul het formulier in


Heeft u een vraag of klacht?

Laat het ons weten

Zoek je onze vestigingen?

Vind onze vestigingen