Onze diensten

Kandidaat op maat 

Bespaar kostbare tijd

In uw bedrijfsvoering kunt u tegen verschillende uitdagingen aanlopen. Zoals gebrek aan (gekwalificeerd) personeel, gebrek aan tijd voor zaken die uw specifieke aandacht vragen en gebrek aan mogelijkheden om medewerkers elders voor in te zetten. Dergelijke uitdagingen vragen om een daadkrachtige oplossing. Maar hoe?

Werving & selectie op klantprofiel

Van Koppen & Van Eijk beschikt over een enorme database en groot selectieapparaat met vestigingen in Nederland, Polen en Hongarije. Door de beschikking over onze eigen kantoren en recruiters hebben wij directe invloed op de kwaliteit van de werving en selectie van kandidaten. Dit betekent voor u dat wij beter kunnen werven en selecteren op klantprofiel en de juiste kandidaten vinden die matchen met uw bedrijfscultuur en bedrijfssector. Wij beschikken als organisatie over een grote wervingskracht, een voordeel waar u als klant gebruik van kunt maken. 

Volledig ontzorgen

Wanneer u de werving en selectie van uw productiekrachten aan ons uitbesteedt nemen wij dit gehele proces van u uit handen. Nadat wij samen met u het juiste profiel hebben vastgesteld voeren wij een advertentiecampagne, doen een data search en de eerste selectie. Vervolgens vindt er een tweede selectieronde plaats, mocht u hier deel van uit willen maken dan is dit altijd mogelijk. Doordat u het werving en selectie proces aan ons uitbesteedt kunt u uw aandacht richten op andere zaken die uw aandacht vragen. 

Van Koppen & Van Eijk biedt u:

  • Jarenlange kennis en ervaring 
  • Voldoende gekwalificeerd personeel 
  • Kostenbeperking en tijdbesparing 
  • Een snelle levertijd en 24/7 bereikbaarheid 
  • Volledige ontzorging door een daadkrachtige oplossing en betrouwbaar optreden

 Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met een accountmanager in uw regio. 

Contact

Algemene informatie

071 - 5280859

Zoek je werk? / Szukasz pracy?

070 - 3080690

Wilt u iets met ons delen?

Vul het formulier in


Heeft u een vraag of klacht?

Laat het ons weten

Zoek je onze vestigingen?

Vind onze vestigingen